Verhoestraete: waarom wij doorgaan waar anderen stoppen

Stilstaan is achteruitgaan. Voor Verhoestraete NV is dat geen optie. Doorheen zijn geschiedenis die meer dan een eeuw bestrijkt evolueerde het Roeselaarse bedrijf van distributeur tot een gewaardeerde partner die volledige oplossingen kan leveren in samenwerking met geselecteerde partners. Dat wordt mogelijk gemaakt door een continue investering in een state-of-the-art machinepark. Een van de meest recente toevoegingen is de HBP 310-523 GA van Behringer die Verhoestraete weer nieuwe mogelijkheden in het zagen biedt

Verhoestraete: waarom we next level metals zijn

Nog te veel mensen vereenzelvigen Verhoestraete met een distributeur van metalen. En hoewel het bedrijf voor zijn klanten nog steeds het juiste materiaal overal ter wereld kan opsnorren, kan het intussen veel meer dan dat.

 

Sales manager Frank Vandenhoeke verduidelijkt:  “Onze slogan luidt: wij gaan door waar anderen stoppen. Klantgerichtheid zit diep ingeworteld in het DNA van het bedrijf. Wij zijn dus mee geëvolueerd op het ritme van onze klanten en mogen ons vandaag een betrouwbare partner noemen voor het leveren van half-afgewerkte producten die hier gelaserd, gesneden, gezaagd, geplooid, gerold … zijn  (LINK BEWERKINGEN). Maar we gaan nu nog een stapje verder door ook op vraag van de klant volledige oplossingen te bieden in samenwerking met geselecteerde partnerbedrijven. Zo kunnen we onze klanten verder ontzorgen.”

Tot XXL en full projects

Die service begint met de keuze voor de juiste machine (LINK MACHINEPARK). “Klanten willen niet alleen een juiste oplossing, maar ook een snelle”, geeft Vandenhoeke aan. “Daarom investeren wij voortdurend in extra capaciteit, niet alleen qua volume maar ook qua mogelijkheden. Zo hebben we ons een mooie reputatie uitgebouw in het XXL-segment met onder andere een lasersnijmachine van 12 m x 3 m, een nieuwe fiberlaser van 8 x 2 m met automatische aan- en afvoer en plooibanken tot 9 m geschikt voor het zwaardere werk.”

 

De meest recente toevoeging aan het machinepark is een nieuwe zaagmachine van Behringer: de HBP 310-523 GA. “De machine overtuigde zowel door zijn prijs-kwaliteit als zijn robuust karakter en de extra mogelijkheden die we ervoor in ruil kregen. We kunnen voortaan ook in verstek zagen, onder scherpe hoek en in bundel, wat van toegevoegde waarde zal zijn voor onze klanten.”

De stap verder in metaalbewerkingen

We hebben nu weer een extra instrument in handen om te blijven groeien. De komende maanden
en jaren willen we nog verder professionaliseren en digitaliseren, zodat we elke metaalbewerker, klein of groot, kunnen bijstaan met oplossingen.” Die ambitie wordt ook geïllustreerd met een nieuw logo en een nieuwe website. “Je voelt dat het hier beweegt. Het hele team is er klaar voor om dat stapje verder te gaan en te voldoen aan de steeds hogere verwachtingen van klanten”, besluit Vandenhoeke.

 

Bent u nog op zoek naar een partner voor jouw basis of geavanceerde metaalbewerkingen? Laat het ons dan snel weten! We houden van een stevige uitdaging!